Kategorija: Putovanja

Ladanjsko imanje Principovac izbor iz ponude u vrijednosti 750 kn

NOVO

Napomena: obavezna provjera raspoloživosti kapaciteta

 Ladanjsko imanje Principovac

Bodova63000

Dvorac Principovac, izgrađen davne 1864. kao ljetna rezidencija kneževske obitelji Odescalchi, smješten je na brežuljku s kojeg se pruža zadivljujući pogled na povijesni i vinski grad Ilok, Srijem i Bačku.

Ladanjsko imanje Principovac nalazi se usred velike plantaže vinograda (preko 87 ha), dok je oko samog ljetnikovca 15.000 m2 travnatih površina. Na imanju se nalazi restoran koji može primiti 60 gostiju, dvije terase, panoramsko dizalo koje vodi do vidikovca te 6 apartmana u kategoriji četiri zvjezdice, od kojih je jedan predsjednički. Posjetiteljima su na raspolaganju igrališta za tenis i badminton, četiri kilometra asfaltiranih cesta za biciklističku stazu i šetnicu kroz vinograde, vožnja turističkim vlakićem i mogućnost sudjelovanja u berbi grožđa te degustacija vrhunskih vina.

Bez obzira jeste li istinski poznavatelj vina  ili ste tek na putu da to postanete, kada okusite kraljevski  traminac  i  vrhunsku graševinu, shvatit ćete da je vino ovdje više od profesije, ono je ovdje izvor i stil života.

Za sve što Vam je na raspolaganju na imanju, teško da će biti dovoljan samo jedan dan. A jednom kad posjetite Principovac, vjerujemo kako će biti ubrojen na listu mjesta koja vrijedi ponovno posjetiti.

Iločki podrumi
Principovac 1
32236 Ilok

Tel.: 032/ 59 31 14
 principovac@ilocki-podrumi.hr

http://www.ilocki-podrumi.hr/