Kategorija: Donacije

Donacija udruzi Kolajna ljubavi

 Kolajna ljubavi

Bodova25000

Šifra 10066902

Udruga "Kolajna ljubavi" je osnovana 2008. godine s ciljem pomaganja najugroženijim kategorijama stanovništva u zemlji i inozemstvu. Rad Udruge osobito je usmjeren na Tanzaniju, jednu od najsiromašnijih i najnerazvijenijih zemalja na svijetu, a u kojoj različite smrtonosne bolesti - ponajviše malarija i AIDS - svakim danom odnose na stotine života.

2010. godine, zahvaljujući donacijama, izgrađeno je sirotište u gradu Songei na jugu zemlje, gdje je ponajveći problem upravo pitanje siročadi bez odgovarajuće skrbi. Danas ondje živi 38 djece o kojoj brinu volonteri iz Hrvatske. Udruga je svojedobno pokrenula i projekt "Kumstva", putem kojeg brojni dobročinitelji školuju djecu diljem Tanzanije.

Od svog osnutka do danas Udruga je znatno proširila područje svog djelovanja i to na pružanje najrazličitijih oblika humanitarne, informacijske, obrazovne, psihološke i logističke pomoći, jednako kao i financijske potpore najugroženijim skupinama stanovništva u zemlji i inozemstvu - siromašnima, bolesnima i socijalno ugroženima, starijim osobama, beskućnicima i azilantima, djeci s poteškoćama u razvoju te svim drugim potrebitim skupinama u društvu. Prikupljena novčana sredstva utrošit će se za potrebe sirotišta u Songei - hranu, lijekove i druge potrepštine za djecu kao i za socijalno ugrožene u Hrvatskoj.

 

K. Branimira 3
21260 Imotski

Tel.: 097/ 699 91 26

Fb: KolajnaLjubavikolajna.ljubavi@gmail.com

http://www.kolajna-ljubavi.hr