Kategorija: Donacije

Donacija Plavom telefonu

Plavi telefon

Bodova25000

Šifra 9384182

Plavi telefon je nevladina, neprofitna organizacija koja djeluje od 1991. godine.

Najpoznatiji po istoimenoj Liniji pomoći Plavi telefon (01/483 38 88) na kojoj educirani volonteri kontinuirano pružaju pomoć djeci, mladima i odraslima, od ponedjeljka do petka, 9:00 - 21:00, od davanja informacija do rješavanja zlostavljanja i suicida...
Osim navedene Linije pomoći, nude i savjetovalište Otvorena vrata, gdje korisnici mogu dobiti besplatno Individualno, obiteljsko/partnersko te E-savjetovanje.

Cilj im je razviti zajednicu izgrađenu od članova koji posjeduju sposobnosti i vještine za prepoznavanje, suočavanje i uspješnije rješavanje životnih izazova i problema, povećati razinu podrške djeci, mladima i odraslima u potrebi za psihosocijalnom pomoći na području RH te povećati razinu prihvaćanja psihosocijalnih usluga.

Osim volontera, u rad Plavog telefona uključeni su i brojni stručni suradnici - psiholozi, socijalni pedagozi, socijalni radnici, sociolozi i drugi. Okupljanjem stručnjaka iz različitih područja značajno pridonose rješavanju problema, zastupanju interesa i potreba zanemarivanih, zlostavljanih, napuštenih, samih i drugačijih.   

 

Ilica 36
10000 Zagreb

Tel.: 01/ 483 38 88

plavi-telefon@zg.t-com.hr

http://www.plavi-telefon.hr