Kategorija: Donacije

Donacija Centru Plavi anđeo

Centar Plavi anđeo

Bodova25000

Šifra 7712402

Centar za humanitarni rad, volontiranje i pomoć siromašnima u zemlji i svijetu Plavi anđeo, osnovan je kao humanitarna udruga s ciljem prikupljanja donacija i slanja pomoći najpotrebitijima u Africi kao što su djeca bez roditelja, te u Hrvatskoj pomoć djeci višečlanih obitelji.
Centar Plavi anđeo također organizira volontiranje diljem svijeta za sve zainteresirane, za sada u Ugandi i Keniji, a u pripremi su i neke druge zemlje, potičući tako sve više ljudi, a naročito mlade u uključivanje takvog rada te razvijanje suosjećanja i ljubavi prema drugima, razmjena kulture i sl.

Volonteri mogu birati projekte na kojima će raditi za vrijeme volontiranja u lokalnim zajednicama.

Donacijama preko Membership Rewards kartice pokušat ćemo pomoći i usrećiti što više najsiromašnije djece u Ugandi, naselju Bugembe gdje provodimo projekt: Madraci i dekice za djecu Ugande. Bugembe je jedan od najsiromašnijih dijelova Ugande gdje većina djece nemože pohađati školu jer nemaju za školarine, većina djece je bez roditelja jer su oni umrli od AIDS-a, nemaju odjeću, cipelice, dekice, madrace. Mnoga od te djece nalaze se u našem projektu Sponzorstva djece u Ugandi.

DONACIJE MOŽETE UPLATITI NA RAČUN:

IBAN HR69 2402 0061 1006 1064 4

Marijana Dragmana 2
10000 Zagreb
Tel: 091 975 9304

info@plavi-andeo.hr

http://www.plavi-andeo.hr